fu'a_ulu

O a ituaiga o fanua e fetaui i ai le ta'avale totolo pa'u?

Pa'u ala i lalo o le taavale, o se ituaiga o auala e fa'aaogaina soo i le tele o masini fa'atekinisi ma fa'ato'aga, e fai i mea pa'u.E mafai ona fa'afetaui i le tele o si'osi'omaga faigaluega lu'itau ma e malosi le tete'e, suau'u, ma le abrasion.O le a ou faʻamatalaina atili e uiga i ituaiga o laufanua o loʻo i aipa'u siaki lalo o taavalemafai ona taulimaina i lalo.

一, fanua palapala vaivai .

O fanua ma'ale'ale, vaivai, ma vaivai 'ele'ele e ta'ua o 'ele'ele mālūlū.O lea ituaiga fanua e masani ona fa'atupuina ai le tele o lu'itau i le ta'avale ma fa'afaigofie ai ona mau i le palapala.E faigofie atu i le ta'avale ona fealua'i i luga o le eleele malūlū ona o le pa'u o lo'o mulimuli i lalo o le ta'avale le tele o le eleele, lea e mafai ona ta'ape lelei le mamafa i le va o le ta'avale ma le fanua.

lalo o le taavale solofanua

I Yijiang, matou te faʻapitoa i le gaosiga o lalo o le crawler.Matou te le gata ina faʻapipiʻiina, ae faʻapea foʻi ma oe.

二, fanua oneone .

O fanua oneone e fa'aalia i le ma'a'a'a, fa'afefeteina o le 'ele'ele e maualuga atu le oneone.O pa'u masani e mafai ona goto vave i le oneone pe a ave taavale i luga o lea ituaiga fanua, ma le mafai ai ona gaoioi masani le taavale.O le ta'avale e sili atu le sologa lelei i luga o le oneone ona o le paʻu o loʻo mulimuli i lalo o le taʻavale o le eleele tele ma le maualalo o le mamafa, lea e mafai ai ona sili atu ona tatalia le malosi o le oneone.

三, fanua gaoa .

Laufanua e le tutusa ma le tele o luga ma lalo ma fesuiaiga o le malifa e ta'ua o laufanua gaoa.Ona o le itiiti ifo o le vaega o luga e mafai ona faʻafesoʻotaʻi, o paʻu masani o le a vave ona see ma seasea i luga o ia laufanua, e faigata ai ona tumau le taʻavale.Ae fa'apena, o le ta'avale e fa'ata'amilo i le pa'u e tele atu le vaega e fa'afeso'ota'i ai ala e fesoasoani e fa'amautu le tino o le ta'avale ma fa'aleleia atili ai lona malosi e fe'avea'i i luga o le fanua e le tutusa.

, Tulaga palapala.

O fanua palapala o loʻo faʻamatalaina o se nofoaga e tele le vai i totonu o le palapala, lea e masani ona pipii i le taʻavale ma fausia ai tulaga palapala.O le ave taavale i luga o fanua palapala atonu e faigata tele i pa'u masani aua e faigofie ona maileia i le palapala ma taofia ai le agai i luma.E sili atu le aoga o ala pa'u i lalo o le taavale i le taofia o le palapala mai le pipii i ai ma faaitiitia ai poloka auala, lea e faaleleia atili ai le gafatia o le taavale i luga o le eleele palapala.

https://www.crawlerundercarriage.com/rubber-track-undercarriage/

I Yijiang, matou te faʻapitoa i le gaosiga o lalo o le crawler.Matou te le gata ina faʻapipiʻiina, ae faʻapea foʻi ma oe.

五, Laufanua faigata .

O mea papa, fola sima, ma isi tulaga o le palapala malo e ta'ua o fanua malo.E mafai ona fa'aitiitia le ga'o ma le a'afiaga o le ta'avale pe a ta'avale i luga o mea malo fa'afetai i ala pa'u o le ala pa'u i lalo o le ta'avale, lea e fa'aleleia atili ai le mafanafana ma le lamolemole o le fa'agaioiga.

I le fa'ai'uga, e mafai ona fa'aogaina le pa'u i lalo o le ta'avale i eleele palapala, malosi, oneone, gaoa, ma eleele vaivai.O ta'avale e fa'ata'ita'iina i lalo ua avea ma vaega taua o le tele o ituaiga o faufale ma mea tau fa'ato'aga ona o le tele o latou fa'aoga, e mafai ai ona latou fa'atuatuaina le lagolagoina o gaioiga i le tele o laufanua lu'itau.

Zhenjiang Yijiang Machinery Co., Ltd.o lau paaga e sili ona fiafia i ai mo fofo faʻapitoa i lalo ole taavale totolo mo au masini totolo.O le tomai o Yijiang, faʻamaoni i le lelei, ma faʻatauga faʻapitoa falegaosimea ua avea ai i matou ma taʻitaʻi o pisinisi.Fa'afeso'ota'i matou i aso nei e a'oa'o atili e uiga i se ala masani i lalo o le ta'avale mo lau masini feavea'i.

I Yijiang, matou te faʻapitoa i le gaosiga o lalo o le crawler.Matou te le gata ina faʻapipiʻiina, ae faʻapea foʻi ma oe.

 


Taimi meli: Mati-02-2024