Добредојдовте во Јиџијанг

Zhenjiang Yijiang Chemical Co., Ltd. е основана во јуни, 2005 година, специјализирана за увоз и извоз. и се стремиме да ја изградиме компанијата во професионален производител на подвозје со гасеници.Поради развојот и потребата од меѓународниот трговски бизнис, ја основавме Zhenjiang Yijiang Machinery Co., Ltd. во април 2021 година за заеднички да ги истражиме домашните и странските пазари.

X

Зошто да не изберете нас

Кога развивате нов тип на машина, можеме да бидеме сигурни дека таа може да се движи по вистинскиот пат, без влијание на околината и земјата.Јиџијанг обезбедува целосно оперативни системи за патека кои се широко користени во основните машини, градежните машини, рударските машини, земјоделските машини, работните платформи, роботите за гаснење пожари и различните прилагодени машини.Ние го дизајнираме ентериерот за вас и ефикасно го составуваме од стандардни компоненти и модули.Можете да бидете сигурни дека тие се совршени за шасија со прилагодено следење со конкурентни цени и навремено време на испорака.Ве молиме контактирајте со нас, ние ќе обезбедиме совршен дизајн и производство.

ПРЕДНОСТ НА КОМПАНИЈАТА

 • 5000м²+

  Фабрика

 • 20 комплети

  Напредна опрема

 • 10

  Патенти за дизајн

 • 18

  Години искуство

 • OEM

  Обезбедете услуги за дизајн, обезбедете етикети за купувачи

 • Прилагодете

  Обезбедете приспособени услуги